Social media Marketing

Social media Marketing

Taggen, porren, retweeten, pinnen, linken! Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je bent enthousiast met Facebook en/of Twitter begonnen maar na een week of twee krijgen andere zaken prioriteit. Komt dit je bekent voor?  

Social media marketing effectief toepassen

Hoe kun je social media het beste effectief voor je onderneming inzetten? Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op en voor een hardwerkende ondernemer is het lastig om alle ontwikkelingen bij te houden. Social media marketing kost tijd en vergt kennis en is meer dan af en toe een leuke foto op facebook of twitter plaatsen. MinkinMotion adviseert je hier graag over.

Opstellen social media plan en strategie
Samen maken we een social media plan & strategie. Wat is je doelgroep en wat wil je bij deze doelgroep bereiken? Er zijn vele mogelijkheden om te komen tot de juiste mix van social media kanalen. Door het op de juiste manier inzetten van deze nieuwe communicatiemiddelen kan het een bijdrage leveren om sneller je doelen te behalen. Social media is een krachtig instrument als het op de juiste manier wordt ingezet binnen je totale marketingplan.

Wil jij weten hoe je social media op de juiste manier in kan zetten neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je.