Nieuwe regels “Like en Win actie” op Facebook

Posted by on sep 18, 2013 in Blog | 0 comments

Nieuwe regels “Like en Win actie” op Facebook

Waarschijnlijk ga je binnenkort nog meer Like en Win acties op Facebook tegen komen! Facebook heeft namelijk de regels versoepeld. Je zult nu denken “welke regels” maar Facebook had bijvoorbeeld de regel opgesteld dat een Like en Win actie alleen met een speciale app was toegestaan. Ondanks deze regels kwam je regelmatig op de tijdslijn van bedrijven een Like en Win actie tegen.

Wat mag er wel en wat mag er niet volgens de nieuwe Like en Win actie regels op Facebook?

 

  • Je kunt nu als voorwaarde stellen dat je fans reageren of liken op een actie. Dus Like dit bericht en geef je reactie. Uiteraard mag het ook los van elkaar.
  • Voor het delen van je actie gelden weer andere regels. Je mag best vragen om je actie te laten delen maar het mag geen voorwaarde zijn om de Like en Win actie te winnen.
  • De “gelukkige” winnaar mag nu ook bekend worden gemaakt op je bedrijfspagina (tijdlijn).
  • Je mag je fans geen foto’s laten taggen waar zij zelf niet op staan;

Als alle regels duidelijk zijn kun je nu zelf hiermee aan de slag. Maar zorg wel dat je een hele leuke, gave, originele en te gekke actie hebt want anders val je niet op in de Like en Win jungle! Voor de horeca zijn hier natuurlijk tal van leuke acties voor te verzinnen. Mocht je hier tips bij nodig hebben neem dan contact met me op. Ik denk graag met je mee!

 

 

Reageren