Over MinkinMotion

Over MinkinMotion

MinkinMotion is een marketing en organisatiebureau voor de horeca.

Heb je leuke ideeën voor je restaurant maar geen tijd om dit uit te werken? Ben je enthousiast ergens aan begonnen maar al snel krijgen andere zaken prioriteit? Met social media aan de slag maar niet precies weten hoe? MinkinMotion kan je hierin adviseren en begeleiden. Social media is meer dan alleen af en toe iets plaatsen op Facebook en Twitter. Het op de juiste manier inzetten van deze nieuwe communicatiemiddelen kunnen bijdragen aan het sneller realiseren van je doelstellingen. We helpen bij het vaststellen van een (social media) plan en kunnen eventueel bijdragen aan de uitvoering hiervan.

Naast je social media plannen kunnen wij je ook ondersteunen met je web/blog redactie en de layout van de website.  Je website is namelijk de “online etalage” van je bedrijf. Net zoals bij winkels is het veranderen van de etalage van wezenlijk belang om je bezoekers steeds weer te verrassen. Voor een “online etalage” geldt dan ook dat goede webteksten en foto’s een website boeiend maken. Wil je weten hoe aarzel niet en neem contact op.

Ondersteund door inzet van de juiste communicatiemiddelen maakt MinkinMotion graag de online vertaling naar de werkelijke wereld en organiseert ook diverse events voor je restaurant of bedrijf. Creativiteit, ervaring en een goed en uitgebreid netwerk zijn succesfactoren voor een geslaagd event.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of wil je gewoon dat wij even met je meedenken?  Wij komen graag kennis maken. Neem direct contact met ons op.

MinkinMotion is in beweging, zet in beweging en beweegt mee op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.