PerfectPlanning op training bij MinkinMotion

Posted by on jan 28, 2016 in Blog | 0 comments

PerfectPlanning op training bij MinkinMotion

Structuur en regelmaat in mijn leven, daar hou ik van! Een opgeruimd huis vind ik prettig, daar functioneer ik veel beter in. Het geeft rust en ruimte zodat er tijd over blijft voor de dingen die er écht toe doen.

Uit ervaring weet ik dat je door een ingrijpende gebeurtenis in je leven, het overzicht kwijt kan raken. Opruimen en ordenen gaven me houvast en zo kreeg ik mijn dagelijks leven weer op de rit. Daarom ben ik ervan overtuigd dat een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd en leven geeft! Dat wil ik graag overbrengen op anderen. Sinds een aantal jaren werk ik als professional organizer en help ik particulieren die door de bomen het bos niet meer zien.

Het is fantastisch om te zien dat met kleine stapjes grote veranderingen kunnen ontstaan. Met simpele handreikingen kunnen er veranderingen optreden in de woon-en werkomgeving en ook in de persoon zelf!

Voor veel mensen is het inschakelen van een professional organizer een hele stap. Mensen schamen zich voor hun situatie en geven niet graag toe dat ze het op gebied van huishouden,tijdsindeling en administratie, helemaal niet goed op orde zijn.

Schaam je vooral niet voor de situatie waar je in zit. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je huis niet op orde is. Zoals ik al noemde, kan er een ingrijpende gebeurtenis in je leven plaatsvinden of “gewoon” een drukke periode waardoor je niet aan opruimen toe komt. We zijn nu eenmaal allemaal verschillend en hebben allemaal een andere leefomgeving. Daarom zal het voor de één gemakkelijker zijn dan voor de ander om orde en structuur aan te brengen.

Omdat ik begrijp dat de rommel je soms boven het hoofd kan groeien geef ik in mijn nieuwsbrief, waar je je voor kunt opgeven via mijn website, tips en tricks die je kunt toepassen in de strijd tegen de chaos. Ook deel ik in deze nieuwsbrief mijn eigen ervaringen over spullen loslaten.

Loslaten, het klinkt zo vanzelfsprekend…terwijl we aan de meeste dingen het liefst vasthouden. Loslaten kan in de vorm van spullen die niet meer bij je horen of een bepaalde levensfase die niet meer bij je hoort. Vind je het ook lastig om spullen los te laten? En zou je hier verandering in willen brengen maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Kom dan op 28 mei naar de “Loslaatdag”. Hou je mail en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Cursus Facebook

Facebook! Mijn kennis wil ik graag delen met veel mensen en daarom heb ik voor mijn bedrijf PerfectPlanning een bedrijfspagina aangemaakt. Omdat ik graag wilde leren hoe ik Facebook effectiever in kon zetten, volgde ik een Facebooktraining bij MinkinMotion. De tips die Marieke mij gaf, paste ik toe en het werkte! Mijn berichtjes werden opgemerkt en ik kreeg een leuk aanbod. Wat dat is ga ik niet verklappen… Volg me maar via PerfectPlanning op Facebook!

Voor die mensen die de stap willen nemen naar een opgeruimd leven bied ik hands on advies en individuele coaching aan. Heb je interesse kijk dan op mijn website www.perfectplanning.nl

Gun jezelf een opgeruimd leven!

Hartelijke groet,
Marieke van Slooten
Perfect Planning
Marieke@perfectplanning.nl

PerfectPlanning heeft een Facebook training gevolgd bij MinkinMotion

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren