Restaurant marketing

Restaurant marketing

MinkinMotion is gespecialiseerd in Restaurant Marketing. Door ervaringen bij verschillende grote Restaurants, als bijvoorbeeld Ron Blaauw Amsterdam en Brasserie Paardenburg,  weet MinkinMotion precies wat er in de keuken van restaurants speelt en hoe een restaurant marketingconcept in de markt gezet kan worden.

Meer bereiken met Restaurant marketing

MinkinMotion begeleidt restauranteigenaren met restaurant marketing door advies te geven of de marketing uit handen te nemen. Uitgangspunt bij restaurant marketing is het concept van het restaurant. Door ervaring en door goede communicatie kan een restaurant marketingplan op maat worden gesneden om zo de gewenste doelen te bereiken!

Van een idee naar strategie

Bij het starten van marketingcampagnes geldt altijd dat dit vanuit een doordachte strategie gebeurd. Alleen dan kunnen samenhangende marketing instrumenten gevonden worden die ervoor zorgen dat de marketing activiteiten succesvol zijn. Het is belangrijk de identiteit van de restaurant gelegenheid goed naar voren te laten komen. Hoe kan je een merk of restaurant concept goed in de markt zetten? Of hoe worden meer zakelijke gasten aangetrokken? MinkinMotion heeft hier ervaring in en biedt de handvatten om tot een goede strategie te komen.

Restaurant marketing instrumenten

Restaurant Marketing is meer dan alleen een advertentie in een krant of tijdschrift. MinkinMotion zet doordachte campagnes op en gebruikt de marketing instrumenten die passen bij het restaurant. Zo helpt MininMotion bij het opzetten van een goede website, social media, PR-campagnes, huisstijl en andere campagnes. Belangrijk is dat al deze restaurant marketing instrumenten een zelfde strategie voeren. MinkinMotion denkt daarom graag mee met de restaurant marketingstrategie om zo het beste resultaat te bereiken. Benieuwd wat MinkinMotion kan betekenen voor restaurant marketing? Vul vrijblijvend het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.