Social media training

Posted by on mei 19, 2015 in Portfolio | 0 comments

Social media training

Namens het trainingsbureau Extra Trainers (waar ik als social media trainer lid ben van het team) heb ik voor administratiekantoor BOB Administraties de Social media training “kennismaken met social media” gegeven. Zij wilde graag “iets” met social media gaan doen in de toekomst maar hadden eigenlijk geen idee wat er allemaal mogelijk is.

In de training hebben we stil gestaan bij de verschillende social media kanalen (Facebook, Twitter en Linkedin), de mogelijkheden en kansen van social media, de gevaren en valkuilen van social media, content ideeën en heel veel tips en tricks.

Heb je ook interesse om “iets” met social media te gaan voor jouw onderneming. Maar heb je geen idee hoe! Neem dan contact met mij op. Ik kom graag uitleg geven in de vorm van een social media training. Ik hoor graag van je.

MariekeHartelijke groet,
Marieke

Reageren