Social media trainingen

Regelmatig krijg ik de vraag “ik moet wat met social media gaan doen maar hoe”? Ik wil je graag op weg helpen! Als jij de tijd neemt om een halve dag een social media (Facebook, Twitter, Linkedin) training bij mij te volgen dan kan jij écht aan de slag.

Hoe kan ik social media inzetten
Wat is het verschil tussen een Facebook profiel en een fanpage en wat kan ik ermee? Welke content plaats is eigenlijk? Hoe zet je Twitter zakelijk en efficiënt in? Wat kan ik met Linkedin? Op al deze vragen geef ik antwoord in mijn trainingen.

Ik maak mij trainingen altijd op maat naar aanleiding van de vraag van mijn klant. Dus geen enkele training is standaard! Elke training kan men in groepen of individueel bij mij volgen. Ik geef de volgende social media trainingen:

* Facebook zakelijk inzetten
* Twitter zakelijk inzetten
* Linkedin
* Opstellen van content planning

Facebook zakelijk inzetten
Wat kun je in de training Facebook zakelijk inzetten verwachten:

– Wat is Facebook
– Feitjes en weetjes
– Facebook begrippen
– Onweerstaanbare fanpage
– Interactie en content
– Statistieken en hoe lees je dit
– Efficiënt werken met Facebook
– heel veel Tips & tricks

Ik wil je heel graag helpen om van je Facebook pagina en succes te maken. Wil je meer informatie neem dan contact met mij op. Dan kunnen wij alles doorspreken. Ik hoor graag van je.