Twitter training: “hoe zet ik Twitter in voor mijn onderneming”

Posted by on mei 19, 2015 in Portfolio | 0 comments

Twitter training: “hoe zet ik Twitter in voor mijn onderneming”

Hoe zet ik Twitter in voor mijn onderneming? Met die vraag kwam Hart BV bij mij (via trainingsbureau DeSocialMediatraining.nl, waar ik als social media trainer lid ben van het team). Zij hadden al een Twitter account en posten af en toe iets. Graag wilde ze meer uitleg over de zakelijke mogelijkheden van Twitter.

In de training kwamen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: wat is Twitter, spreek de Twitter taal, wat wil je bereiken met Twitter, Twitter Ads, mogelijkheden en valkuilen van Twitter, Twitter statistieken en heel veel tips.

Loop jij ook al enige tijd rond met het idee om Twitter in te zetten voor jouw onderneming maar weet je eigenlijk niet goed hoe? Twijfel dan niet langer en neem contact met mij op. Ik wil je graag helpen via de Twitter training ‘hoe zet ik Twitter in voor mijn onderneming”.

MariekeHartelijke groet,
Marieke

 

Reageren